Behandlingar


Klassisk medicinsk fotvård (60 min)

En genomgång av fotens helhet med fokus på dina specifika behov. Behandlingen inleds med ett uppmjukande fotbad följt av nagelvård, borttagning av förhårdnader samt behandling av liktorn och hudsprickor. Åtgärder vid särskilda problem som vårtor, fot/nagelsvamp och nageltrång. Behandlingen avslutas med en lättare fotmassage tillsammans med egenvårdsråd för att förebygga och ta hand om dina fötter på bästa sätt. 

690 kr

Medicinsk delbehandling (40 min)

För dig som endast behöver nagelvård eller behandling av själva fotsulan som t.ex. borttagning av förhårdnader. Även enstaka akuta besvär såsom:

- Nageltrång (återbesök inom 7 dagar)

- Skrapning av vårtor

- Liktorn

- Hälsprickor

Bokas på plats efter konsultation eller via telefon 070-574 25 20. Ej online.

450 kr

Fotvård som friskvård (60 min)

Om du har friskvård som förmån på din arbetsplats så kan du välja fotvård som friskvård.

Behandlingen inleds med ett uppmjukande fotbad följt av nagelvård, borttagning av eventuella förhårdnader och filning av fötterna. Avslutas med en lättare fotmassage tillsammans med egenvårdsråd för att förebygga och ta hand om dina fötter på bästa sätt.

Fotspecialisten i Njurunda är ansluten till Epassi.

865 kr

Hembesök medicinsk fotvård

Om man inte har möjlighet eller har svårigheter att besöka min klinik så erbjuder jag även hembesök. Jag tar med all utrustning för besöket och kunden sitter bekvämt i sin egen stol under behandlingen. 

Grundpriset för ett hembesök är 990 kr (690 kr för behandlingen + 300 kr i hembesöksavgift) inom ett område av 5 km. Därefter tillkommer 25 kr/km. Är ni fler i samma hushåll så delar ni på hembesöksavgiften. 

Bokas endast via telefon 070-574 25 20. Ej online.

fr. 990 kr

Fotspecialisten i Njurunda innehar F-skattesedel, behandlingsskadeförsäkring samt är kontrollerad och godkänd av miljökontoret.

Medicinsk fotvård är momsfri. Övriga behandlingar är inklusive 25% moms.